Tisztelt Vásárló! Felhívjuk figyelmét, hogy a hirdetésekben szereplő állatok adataira és egészségi állapotára vonatkozóan semmilyen felelősséget az oldal nem tud vállalni. Minden esetben alapos tájékozódást javaslunk, valamint azt, hogy mérjék fel a megvásárolni kívánt állat aktuális tartási körülményeit és egészségi állapotát. Vásárlás esetén kérjenek számlát, szerződést, valamint az állat papírjait, szükség esetén tartási engedélyhez szükséges okiratokat! Probléma felmerülése esetén forduljon a hatóságokhoz vagy az állatvédő szervezetekhez! Jelen figyelmeztetéssel hirdetési oldalunk hozzá kíván járulni az illegális állatkereskedelem és a szaporítók elleni küzdelemhez.

SERVAL, SAVANNAH & CARACAL kiscicák eladó

Hirdetés szerkesztése / Hirdetés törlése | Hirdetés kiemelése

kínálat [2019.7.19.]

a cicaink nagyon engedelmesek; intelligens, barátságos, szeretetteljes és játékos, nagyon puha, pályázati és befogadó
nagyon kölykök, és nagyon odaadják a mesterüknek, akiknek szeretik minden nap bizonyítani szerelmüket,
jól jönnek a gyerekekkel és más állatokkal, ez egy kis kutya macska, amit egy pórázon sétálhat, megtanulhat a toronyból, és várja meg a visszatérést az ajtó mögött, meg kell állandó vagy emberi jelenlét, akár emberi, akár állati t

a legenda szerint a macska boldogságot és sikereket és jólétet hoz a tulajdonosának, azt mondják, hogy még a gyermek nélküli családoknál is, egy kis cica megvásárlása után a csoda csodálatos módon született.

A házban élhetnek, mint a házban, mindig a simogatás takarójában vannak, nagyon kellemes közegük van hallani, nagyon armonikus és puha. gyakran még coo, ami nagyon aranyos.

nagyon aktívak, fenséges és királyi cicák, akik szeretnek sügéreket, nagyon méltóak és nagyon tartalékosak, örömmel osztják meg veled a sétát.

ár: 1 Ft

A hirdető elérhetősége:

tel.: +33756811953


+33756811953


Lépjen kapcsolatba a hirdetővel:
Ingyen Bazár - Ingyen hirdetés feladása - Minden, ami használt és eladó!
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.