Tisztelt Vásárló! Felhívjuk figyelmét, hogy a hirdetésekben szereplő állatok adataira és egészségi állapotára vonatkozóan semmilyen felelősséget az oldal nem tud vállalni. Minden esetben alapos tájékozódást javaslunk, valamint azt, hogy mérjék fel a megvásárolni kívánt állat aktuális tartási körülményeit és egészségi állapotát. Vásárlás esetén kérjenek számlát, szerződést, valamint az állat papírjait, szükség esetén tartási engedélyhez szükséges okiratokat! Probléma felmerülése esetén forduljon a hatóságokhoz vagy az állatvédő szervezetekhez! Jelen figyelmeztetéssel hirdetési oldalunk hozzá kíván járulni az illegális állatkereskedelem és a szaporítók elleni küzdelemhez.

Örökbefogadható Cicusok

Hirdetés szerkesztése / Hirdetés törlése | Hirdetés kiemelése

kínálat [2018.1.8.]

Jenci, Marci és Folti mind 2017 májusi születésűek, cicákhoz, kutyákhoz szokottak, barátságosak és bújósak és szuper gazdira vágynak, aki felelősen tud róluk gondoskodni és társuk lesz egy életre. Folti imád a lakásban lenni és nagyon bújós, Marci kis harcos, játékos, nagyon barátságos, imád ölbe lenni. Jenci, gyönyörű kandúr bújós és imádni való. Budapest és környékéről várjuk a jelentkezőket, örökbeadási szerződéssel adjuk örökbe őket chipeztetési, oltási és ivartalanítási kötelezettséggel.

ár: 0 Ft

A hirdető elérhetősége:


Smitek Anikó

tel.: 06-70/ 708-97-62


Gyál


Lépjen kapcsolatba a hirdetővel:


Ingyen Bazár - Ingyen hirdetés feladása - Minden, ami használt és eladó!
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.