Barion Pixel
Tisztelt Vásárló! Felhívjuk figyelmét, hogy a hirdetésekben szereplő állatok adataira és egészségi állapotára vonatkozóan semmilyen felelősséget az oldal nem tud vállalni. Minden esetben alapos tájékozódást javaslunk, valamint azt, hogy mérjék fel a megvásárolni kívánt állat aktuális tartási körülményeit és egészségi állapotát. Vásárlás esetén kérjenek számlát, szerződést, valamint az állat papírjait, szükség esetén tartási engedélyhez szükséges okiratokat! Probléma felmerülése esetén forduljon a hatóságokhoz vagy az állatvédő szervezetekhez! Jelen figyelmeztetéssel hirdetési oldalunk hozzá kíván járulni az illegális állatkereskedelem és a szaporítók elleni küzdelemhez.

Pure francia bulldog kiskutyák jó otthonok

Hirdetés szerkesztése / törlése | Hirdetés kiemelése

kereslet [2017.2.17.]

Pure francia bulldog kiskutyák jó otthonok
Ezek a kis fiúk és lányok teljesen beautiful.they volt sok szeretetet és figyelmet. akkor érkezik az új család a védőoltásokat és deworming current.they is jön AKC regisztrált, mikrochip és a mi élettartam garanciával. Ők fog ...

ár: 400 Ft

A hirdető elérhetősége:

tel.: +36702464076


+36702914035


Lépjen kapcsolatba a hirdetővel:
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.