Tisztelt Vásárló! Felhívjuk figyelmét, hogy a hirdetésekben szereplő állatok adataira és egészségi állapotára vonatkozóan semmilyen felelősséget az oldal nem tud vállalni. Minden esetben alapos tájékozódást javaslunk, valamint azt, hogy mérjék fel a megvásárolni kívánt állat aktuális tartási körülményeit és egészségi állapotát. Vásárlás esetén kérjenek számlát, szerződést, valamint az állat papírjait, szükség esetén tartási engedélyhez szükséges okiratokat! Probléma felmerülése esetén forduljon a hatóságokhoz vagy az állatvédő szervezetekhez! Jelen figyelmeztetéssel hirdetési oldalunk hozzá kíván járulni az illegális állatkereskedelem és a szaporítók elleni küzdelemhez.

Olvasd el Csele történetét és fogadd örökbe!

Hirdetés szerkesztése / Hirdetés törlése | Hirdetés kiemelése

kínálat [2020.3.24.]

Ismerjétek meg, Cselének, ennek a 10 hó körüli kis szuka kutyának a szomorú sorsát! Cselét egy elhagyott háznál látta meg valaki, ahogy a halott anyukájához bújva őrizte őt. Mint kiderült a "gazdák" elköltöztek és a mamát láncra kötve ott hagyták. Szegény még élelemért sem tudott valamerre elmenni,így éhen halt. Cselének az volt a nagy szerencséje,hogy nem volt megkötve,így valahol valami kevés eleséghez juthatott,de csak nagyon kevéshez, mert csont sovány volt megtalálásakor. 1-2 nap múlva Ő is éhen halt volna. Jelenleg ideiglenes befogadónál vár egy szerető gazdira. A törvény által előírt chip és oltás árát a jövendőbeli gazdinak kell kifizetnie. Tel :06 70 325-2625 gyakran foglalt.Ha nem éred el,hagyj egy üzenetet,hogy melyik kutya miatt kerested! Ahogy lesz egy kis ideje visszahív.

ár: 0 Ft

A hirdető elérhetősége:


Tóth Istvánné

tel.: +36703252625


Ózd


Lépjen kapcsolatba a hirdetővel:


Ingyen Bazár - Ingyen hirdetés feladása - Minden, ami használt és eladó!
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.