Tisztelt Vásárló! Felhívjuk figyelmét, hogy a hirdetésekben szereplő állatok adataira és egészségi állapotára vonatkozóan semmilyen felelősséget az oldal nem tud vállalni. Minden esetben alapos tájékozódást javaslunk, valamint azt, hogy mérjék fel a megvásárolni kívánt állat aktuális tartási körülményeit és egészségi állapotát. Vásárlás esetén kérjenek számlát, szerződést, valamint az állat papírjait, szükség esetén tartási engedélyhez szükséges okiratokat! Probléma felmerülése esetén forduljon a hatóságokhoz vagy az állatvédő szervezetekhez! Jelen figyelmeztetéssel hirdetési oldalunk hozzá kíván járulni az illegális állatkereskedelem és a szaporítók elleni küzdelemhez.

Máltai selyem kiskutyák.

Hirdetés szerkesztése / Hirdetés törlése | Hirdetés kiemelése

kínálat [2020.3.19.]

Eladó 2hónapos máltai selyem kiskutyák, 1kan, 1szuka kötelező oltással, oltási kiskönyvel, féreghajtózva, chippel, Ár megbeszélés alapján. Azonnal elvihetők. Érdeklődni a következő számon 06 20 531 3583.

ár: 45 000 Ft

A hirdető elérhetősége:


PZ

tel.: 06209443240


Kiskunmajsa


Lépjen kapcsolatba a hirdetővel:


Ingyen Bazár - Ingyen hirdetés feladása - Minden, ami használt és eladó!
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.