Tisztelt Vásárló! Felhívjuk figyelmét, hogy a hirdetésekben szereplő állatok adataira és egészségi állapotára vonatkozóan semmilyen felelősséget az oldal nem tud vállalni. Minden esetben alapos tájékozódást javaslunk, valamint azt, hogy mérjék fel a megvásárolni kívánt állat aktuális tartási körülményeit és egészségi állapotát. Vásárlás esetén kérjenek számlát, szerződést, valamint az állat papírjait, szükség esetén tartási engedélyhez szükséges okiratokat! Probléma felmerülése esetén forduljon a hatóságokhoz vagy az állatvédő szervezetekhez! Jelen figyelmeztetéssel hirdetési oldalunk hozzá kíván járulni az illegális állatkereskedelem és a szaporítók elleni küzdelemhez.

Marmoset majmok örökbefogadásra.

Hirdetés szerkesztése / Hirdetés törlése | Hirdetés kiemelése

kínálat [2019.10.17.]

Marmoset majmok örökbefogadásra. A mormótszerek inkább hasonlítanak az emberekre, mint bármely más állat. Genetikai szinten a legközelebb állnak hozzánk. Tehát amikor kapsz egy csipet majomot, nagyon fontos megérteni a személyiségüket. Alapvetően 4 éves intelligenciájuk van, és érzelmi szinten kapcsolatba léphetnek veled. Majomom nagyon barátságos a gyermekekkel és más háziállatokkal. ők is nagyon intelligensek, engedelmesek, oltottak és egészségi bizonyítvánnyal rendelkeznek.
Írjon nekem e-mailt a lisamajavan@gmail.com

ár: megegyezés szerint

A hirdető elérhetősége:


lisanicovet

tel.: 06301234567


budapest


Lépjen kapcsolatba a hirdetővel:


Ingyen Bazár - Ingyen hirdetés feladása - Minden, ami használt és eladó!
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.