Barion Pixel
Tisztelt Vásárló! Felhívjuk figyelmét, hogy a hirdetésekben szereplő állatok adataira és egészségi állapotára vonatkozóan semmilyen felelősséget az oldal nem tud vállalni. Minden esetben alapos tájékozódást javaslunk, valamint azt, hogy mérjék fel a megvásárolni kívánt állat aktuális tartási körülményeit és egészségi állapotát. Vásárlás esetén kérjenek számlát, szerződést, valamint az állat papírjait, szükség esetén tartási engedélyhez szükséges okiratokat! Probléma felmerülése esetén forduljon a hatóságokhoz vagy az állatvédő szervezetekhez! Jelen figyelmeztetéssel hirdetési oldalunk hozzá kíván járulni az illegális állatkereskedelem és a szaporítók elleni küzdelemhez.

Lenyűgöző párduc kaméleon hím és nőstény

Hirdetés szerkesztése / törlése | Hirdetés kiemelése

kínálat [2021.10.27.]Lenyűgöző színű párduc kaméleon kan. 2 éves. Szelíd és szívesen jön ki. Jól táplálkozik és vedlik. Felár ellenében felszerelhető viv/cseppentő, hőlámpák, lámpa, növények, permetező permetező. A színek főként piros/zöld/kék/sárga és fehér. A hasán lévő sáv főleg kék vagy fehér. Csak gyűjtemény, kérem.


Kérjük, írjon nekünk e-mailt további részletekért.

ár: 43 000 Ft

A hirdető elérhetősége:


iaksjr

tel.: +36


Budajenő


Lépjen kapcsolatba a hirdetővel:


Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.