Barion Pixel
Tisztelt Vásárló! Felhívjuk figyelmét, hogy a hirdetésekben szereplő állatok adataira és egészségi állapotára vonatkozóan semmilyen felelősséget az oldal nem tud vállalni. Minden esetben alapos tájékozódást javaslunk, valamint azt, hogy mérjék fel a megvásárolni kívánt állat aktuális tartási körülményeit és egészségi állapotát. Vásárlás esetén kérjenek számlát, szerződést, valamint az állat papírjait, szükség esetén tartási engedélyhez szükséges okiratokat! Probléma felmerülése esetén forduljon a hatóságokhoz vagy az állatvédő szervezetekhez! Jelen figyelmeztetéssel hirdetési oldalunk hozzá kíván járulni az illegális állatkereskedelem és a szaporítók elleni küzdelemhez.

Kutyasétáltatást/ megőrzést vállalok!!!

Hirdetés szerkesztése / törlése | Hirdetés kiemelése

kínálat [2020.7.10.]

Sziasztok!
Egy 17 éves gimnazista lány vagyok, akinek rengeteg a szabadideje a nyár folyamán. Kutya sétáltatást, valamint megőrzést vállalok Százhalombattán, és Budapesten (1,2,5,6,7,8,9, 10,11,12,13,14 kerületekben). Akár nyaralás miatti megőrzést is szívesen vállalok, de sajnos magamhoz nem tudom vinni, mert nekem is van kutyusom. 5-6 éve foglalkozok napi szinten a kutyámmal, így tapasztalatom is van bőven.
Ha csak sétáltatásról lenne, szó alkalmanként 1-2 órát tudok a kutyusra szánni. Ennek ára 1500 ft/ alkalom.
Viszont ha a megőrzés érdekel, napi kétszer tudom biztosítani, hogy, ránézek a kutyusra. Ellátom, játszom vele, elviszem sétálni és minden egyéb, amit megbeszélünk. Ennek árát ha kérhetem privát üzenetben egyeztessük, vagy telefonon.
Előre is köszönöm, ha bizalmat szavaztál nekem, és úgy gondolod, hogy szívesen rám bíznád házi kedvenced.

ár: 1 500 Ft

A hirdető elérhetősége:


Galántai Vivien

tel.: +36 31 784 8780


Százhalombatta, Budapest


Lépjen kapcsolatba a hirdetővel:
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.