Barion Pixel
Tisztelt Vásárló! Felhívjuk figyelmét, hogy a hirdetésekben szereplő állatok adataira és egészségi állapotára vonatkozóan semmilyen felelősséget az oldal nem tud vállalni. Minden esetben alapos tájékozódást javaslunk, valamint azt, hogy mérjék fel a megvásárolni kívánt állat aktuális tartási körülményeit és egészségi állapotát. Vásárlás esetén kérjenek számlát, szerződést, valamint az állat papírjait, szükség esetén tartási engedélyhez szükséges okiratokat! Probléma felmerülése esetén forduljon a hatóságokhoz vagy az állatvédő szervezetekhez! Jelen figyelmeztetéssel hirdetési oldalunk hozzá kíván járulni az illegális állatkereskedelem és a szaporítók elleni küzdelemhez.

Keverék kiskutyák ingyen elvihetők Debrecenben

Hirdetés szerkesztése / törlése | Hirdetés kiemelése

kínálat [2016.12.2.]

Keverék 2,5 hónapos kiskutyák keresik szerető gazdájukat. Ingyen elvihetők! Aranyos, játékos, gyerekekhez hozzászokott stramm kiskutyák otthonra vágynak. Igazi házőrzők és az ember hűséges társává válnak. A nemek aránya: 3 kan és 2 szuka. Az anyjuk is keverék közepes testű kedves kutya. Kérlek segítsetek hogy mihamarabb otthonra találjanak!

ár: 0 Ft

A hirdető elérhetősége:


Tóth Liliána

tel.: +36309847808


Debrecen


Lépjen kapcsolatba a hirdetővel:


Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.