Barion Pixel
Tisztelt Vásárló! Felhívjuk figyelmét, hogy a hirdetésekben szereplő állatok adataira és egészségi állapotára vonatkozóan semmilyen felelősséget az oldal nem tud vállalni. Minden esetben alapos tájékozódást javaslunk, valamint azt, hogy mérjék fel a megvásárolni kívánt állat aktuális tartási körülményeit és egészségi állapotát. Vásárlás esetén kérjenek számlát, szerződést, valamint az állat papírjait, szükség esetén tartási engedélyhez szükséges okiratokat! Probléma felmerülése esetén forduljon a hatóságokhoz vagy az állatvédő szervezetekhez! Jelen figyelmeztetéssel hirdetési oldalunk hozzá kíván járulni az illegális állatkereskedelem és a szaporítók elleni küzdelemhez.

Ingyen Ancistrus

Hirdetés szerkesztése / törlése | Hirdetés kiemelése

kínálat [2019.8.24.]

Ingyen elvihető Ancistrus algaevő halacska. Egyedül éldegél és új családot keresek neki. Kb 1,5cm hosszú, kb 1 éves. Nagyon békés állat. Madárhegyen a Hosszúréti utcában átvehető, illetve a közelben el is tudom vinni.

ár: 0 Ft

A hirdető elérhetősége:


Láng Ágnes

tel.: 06317887698


Budapest


Lépjen kapcsolatba a hirdetővel:


Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.