Személyes adatok védelmeAz adatok feldolgozása során vállaljuk a személyes adatokra vonatkozó adatvédelmi törvény betartását. 
 
Nyilatkozat a személyes adatok védelméről
Az Eureco s.r.o., Zimná 411/6, 945 01 Komárno, Szlovák Köztársaság, üzemeltetője Eureco s.r.o., kijelenti, hogy a személyes adatokat bizalmasan, a törvényi előírások szerint és az Általános Szerződési Feltételeknek megfelelően kezeli. 
 
Milyen adatokat gyűjtünk?
A hirdetés feladásához és az online szolgáltatásunk igénybevételéhez mindössze az Ön e-mail címére van szükségünk, adott esetben a nevére, telefonszámára.
 
Mihez van szükség ezekre az adatokra? 
Az e-mail cím megadása elengedhetetlen feltétele a regisztrációnak, illetve a felhasználói profil létrehozásának. Az Ön nevének, életkorának és nemének megadása a szolgáltatásunk személyre szabását szolgálja. 
 
Miként válotzathatom meg ezeket az adatokat?
A  www.ingyenbazar.hu weboldalra való belépést követően ezeket az adatokat megváltoztatatja, illetve törölheti. A Beállításokban lehetősége van a felhasználói profiljának törlésére is. 
 
Ingyen Bazár - Ingyen hirdetés feladása - Minden, ami használt és eladó!
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.