Tisztelt Vásárló! Felhívjuk figyelmét, hogy a hirdetésekben szereplő állatok adataira és egészségi állapotára vonatkozóan semmilyen felelősséget az oldal nem tud vállalni. Minden esetben alapos tájékozódást javaslunk, valamint azt, hogy mérjék fel a megvásárolni kívánt állat aktuális tartási körülményeit és egészségi állapotát. Vásárlás esetén kérjenek számlát, szerződést, valamint az állat papírjait, szükség esetén tartási engedélyhez szükséges okiratokat! Probléma felmerülése esetén forduljon a hatóságokhoz vagy az állatvédő szervezetekhez! Jelen figyelmeztetéssel hirdetési oldalunk hozzá kíván járulni az illegális állatkereskedelem és a szaporítók elleni küzdelemhez.

F1 Savannah cica örökbefogadásra.

Hirdetés szerkesztése / Hirdetés törlése | Hirdetés kiemelése

kínálat [2019.10.17.]

F1 Savannah cica örökbefogadásra. Örömmel jelentjük be, hogy Savannah cica már készen áll egy új otthonra. Mindegyik oltott és nagyon barátságos a gyermekekkel, más háziállatokkal. Célunk az, hogy a lehető legjobb ügyfélszolgálatot és a lehető legmagasabb minőséget biztosítsuk. Sok új változtatást hajtunk végre, és egy teljesen új külsőt adunk hozzá, ezért tartsa szemmel az újonnan megjelenő kiscicáinkat, és ha most szüksége van egy kiscicára, akkor azonnal vegye fel velünk a kapcsolatot a rendelkezésre állásért.

ár: megegyezés szerint

A hirdető elérhetősége:


lisanicovet

tel.: 06301234567


Budapest


Lépjen kapcsolatba a hirdetővel:


Ingyen Bazár - Ingyen hirdetés feladása - Minden, ami használt és eladó!
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.