Tisztelt Vásárló! Felhívjuk figyelmét, hogy a hirdetésekben szereplő állatok adataira és egészségi állapotára vonatkozóan semmilyen felelősséget az oldal nem tud vállalni. Minden esetben alapos tájékozódást javaslunk, valamint azt, hogy mérjék fel a megvásárolni kívánt állat aktuális tartási körülményeit és egészségi állapotát. Vásárlás esetén kérjenek számlát, szerződést, valamint az állat papírjait, szükség esetén tartási engedélyhez szükséges okiratokat! Probléma felmerülése esetén forduljon a hatóságokhoz vagy az állatvédő szervezetekhez! Jelen figyelmeztetéssel hirdetési oldalunk hozzá kíván járulni az illegális állatkereskedelem és a szaporítók elleni küzdelemhez.

Eladó Maine Coon kiscicák

Hirdetés szerkesztése / Hirdetés törlése | Hirdetés kiemelése

kínálat [2019.10.18.]

Tenyészetünkből fajtatiszta..., törzskönyvezett 5 maine coon kiscicák várják szerető álomgazdijukat....
5 pici fiú maine coon... és

Szülei törzskönyvezett..., fertőző és genetikai betegségekre szűrtek.
A kicsik 2x féreghajtva..., 2x oltva..., chippelve..., alom illetve kaparófához..., kézhez..., gyerekekhez szoktatva ..., szerződéssel..., oltási könyvvel..., törzskönyvvel..., számlával..., egészségügyi garanciával.., kezdőcsomaggal 12 hetes kortól költözhetnek új otthonukba..., új családjukhoz... és csak!!!... benti tartásban!
MIVEL AZON KEVÉS MACSKÁK KÖZÉ TARTOZIK A MAINE COON..., MELY HYPOALLERGÉN... ÍGY AZOKNAK IS BÁTRAN MEREM AJÁNLANI AKIK SZERETNÉNEK KISCICÁT DE... ALLERGIÁSAK...!

A kicsik előzetes telefonos időpont-egyeztetéssel megtekinthetők...
Érdeklődni 17 után...
Németh Szilvia
Tel.: 06-30/813-4036

ár: 120 000 Ft

A hirdető elérhetősége:


Németh Szilvia

tel.: +36308134036


Komárom


Lépjen kapcsolatba a hirdetővel:


Ingyen Bazár - Ingyen hirdetés feladása - Minden, ami használt és eladó!
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.