Tisztelt Vásárló! Felhívjuk figyelmét, hogy a hirdetésekben szereplő állatok adataira és egészségi állapotára vonatkozóan semmilyen felelősséget az oldal nem tud vállalni. Minden esetben alapos tájékozódást javaslunk, valamint azt, hogy mérjék fel a megvásárolni kívánt állat aktuális tartási körülményeit és egészségi állapotát. Vásárlás esetén kérjenek számlát, szerződést, valamint az állat papírjait, szükség esetén tartási engedélyhez szükséges okiratokat! Probléma felmerülése esetén forduljon a hatóságokhoz vagy az állatvédő szervezetekhez! Jelen figyelmeztetéssel hirdetési oldalunk hozzá kíván járulni az illegális állatkereskedelem és a szaporítók elleni küzdelemhez.

Eladók a képeken látható kecskék. Fiatal idei születésű kiss bakok, fiatal egy éves előhasú hasas jerkék, hasas idősebb anyák, fejősek másfél, két litert adnak darabonként. Fiatal bakok levágni valok, vagy tovább tartásra is alkalmasak. Van két idősebb két három éves tenyész bak is.Tőbb darab vásárlás esetén jelentős árengedmeny. Kérésre levágást is válalunk. Édeklődni a megadott tel.számon lehet. Öt darabb feleti vásárlás esetén jelentős árengedmény.

ár: megegyezés szerint

A hirdető elérhetősége:


Rigó Antal

tel.: 06302855393


Szajol


Lépjen kapcsolatba a hirdetővel:


Ingyen Bazár - Ingyen hirdetés feladása - Minden, ami használt és eladó!
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.