Tisztelt Vásárló! Felhívjuk figyelmét, hogy a hirdetésekben szereplő állatok adataira és egészségi állapotára vonatkozóan semmilyen felelősséget az oldal nem tud vállalni. Minden esetben alapos tájékozódást javaslunk, valamint azt, hogy mérjék fel a megvásárolni kívánt állat aktuális tartási körülményeit és egészségi állapotát. Vásárlás esetén kérjenek számlát, szerződést, valamint az állat papírjait, szükség esetén tartási engedélyhez szükséges okiratokat! Probléma felmerülése esetén forduljon a hatóságokhoz vagy az állatvédő szervezetekhez! Jelen figyelmeztetéssel hirdetési oldalunk hozzá kíván járulni az illegális állatkereskedelem és a szaporítók elleni küzdelemhez.

Eladó kaukázusi kölyök!

Hirdetés szerkesztése / Hirdetés törlése | Hirdetés kiemelése

kínálat [2019.10.12.]

Eladó 1 éves kaukázusi juhász kan kutyus gondos kezekből oltási könyvel és chippel rendelkezik!Eladás oka sajnos keveset tartózkodom Magyarországon és így nincs időm foglalkozni vele!Az ár alkuképes minimálisan!És csak olyan személyek jelentkezését várom akik nem dobják utcára vagy adják menhelyre magyarul gondos gazdit keresek neki!Neve:Zeusz!Saját alomból való szülei megvannak csak ők édesanyámnál vannak!

ár: 50 000 Ft

A hirdető elérhetősége:


Lajvort László

tel.: 06703422164


Győr


Lépjen kapcsolatba a hirdetővel:


Ingyen Bazár - Ingyen hirdetés feladása - Minden, ami használt és eladó!
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.