Barion Pixel
Tisztelt Vásárló! Felhívjuk figyelmét, hogy a hirdetésekben szereplő állatok adataira és egészségi állapotára vonatkozóan semmilyen felelősséget az oldal nem tud vállalni. Minden esetben alapos tájékozódást javaslunk, valamint azt, hogy mérjék fel a megvásárolni kívánt állat aktuális tartási körülményeit és egészségi állapotát. Vásárlás esetén kérjenek számlát, szerződést, valamint az állat papírjait, szükség esetén tartási engedélyhez szükséges okiratokat! Probléma felmerülése esetén forduljon a hatóságokhoz vagy az állatvédő szervezetekhez! Jelen figyelmeztetéssel hirdetési oldalunk hozzá kíván járulni az illegális állatkereskedelem és a szaporítók elleni küzdelemhez.

Eladó gyönyörű welsh terrier kiskutyák!

Hirdetés szerkesztése / törlése | Hirdetés kiemelése

kínálat [2016.11.23.]

Eladó, fajtatiszta, gyönyörű welsh terrier kiskutyák keresik szerető gazdijaikat! 2016. szeptember 10-én születtek. Még 4 kislány keresi gazdiját. Féregtelenítve, farokvágva adjuk őket törzskönyv nélkül. A szülők fajtatiszták. Nagyon aktívak, gyönyörűek, és kiváló családkutyák. A kicsik és a szülők is megtekinthetők. Több képet és videót is kérésre szívesen küldök. :)
Az áruk 18000 Ft

Érdeklődni ezeken a számokon: 06707783025 vagy 06705153257 vagy az email címemen [email protected] lehet, de akár facebookon is megkereshetnek.

ár: 18 000 Ft

A hirdető elérhetősége:


Bakos Lili

tel.: 06707783025


Algyő


Lépjen kapcsolatba a hirdetővel:


Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.