Canon PowerShot SX160 IS digitális fényképezőgép

Hirdetés szerkesztése / Hirdetés törlése | Hirdetés kiemelése

kínálat [2019.3.15.]

Canon PowerShot SX160 IS digitális fényképezőgép

Kerüljön könnyedén 16-szor közelebb

Részletgazdag, 16 megapixeles fényképek és HD videók könnyedén – a kompakt, családbarát PowerShot SX160 IS fényképezőgéppel A sokoldalú, 16-szoros optikai zoom és az Intelligens IS használatával a távoli témákról is éles, részletgazdag fénykép készíthető.
• 16-szoros optikai zoom, 28 mm-es nagy látószögű Canon objektív
• 16 megapixel
• Intelligens képstabilizátor
• Nagyméretű, 7,5 cm-es (3,0”) LCD kijelző, tanácsokkal és tippekkel
• A Smart Auto mód 32 jelenetet érzékel
• HD videók HDMI-csatlakozással
• Szórakoztató kreatív szűrők
• Teljesen kézi vezérlés
• iframe videó
• AA elemek
16-szoros optikai zoom, 28 mm-es nagy látószögű Canon objektív
A Canon 16-szoros optikai zoomjával a távoli témákhoz is közel kerülhet; sőt, a ZoomPlus technológiával akár 32-szeresre bővíthető a zoomtartomány, miközben a képminőség szemernyit sem romlik a hagyományos digitális zoomhoz képest. A 28 mm-es nagy látószögű objektív segítségével lenyűgöző tájképeket készíthet, és senki sem marad le a csoportképekről sem.

Intelligens képstabilizátor
Az Intelligens IS automatikusan kiválasztja a megfelelő Képstabilizátor üzemmódot a 7 közül – hogy felvegye a harcot a fényképezőgép bemozdulása ellen az éles, részletgazdag képekért és videókért, amelyek maximális zoommal vagy állvány nélkül is tökéletesen sikerülnek még gyenge megvilágítás mellett is.

Smart Auto (32 jelenet)
Még a teljesen kezdők is könnyedén készíthetnek kiváló minőségű képeket és videókat a Smart Auto funkcióval, amely érzékeli a jelenetet, és a 32 (videó esetén 21) lehetőség közül kiválasztja az optimális beállítást. A Smart Auto működése teljesen automatikus - Ön csak válassza ki a témát, és exponáljon.

Szórakoztató kreatív szűrők
Kísérletezzen és szórakozzon a kreatív szűrők széles választékával. A lehetőségek között megtalálható a Halszemhatás, amellyel, a kép olyan torz lesz, mintha halszemoptikával készült volna, és a Szuperélénk mód, amely a színtelítettséget fokozza. A Miniatűreffekt révén az állóképek és a videók kicsinyített modellekről készített felvételnek tűnnek.

iframe videó (720p)
Készítsen PC- és Mac-kompatibilis HD videókat (720p) optimalizált Apple iframe formátumban, amely gyors importálást, egyszerű szerkesztést és könnyű megosztást tesz lehetővé.

16 megapixel
A 16 megapixeles érzékelő részletgazdag, nagy felbontású képeket biztosít, így azokat nagyon nagy méretben (A3+) is kinyomtathatja, és kivághatja a képből a kívánt kompozíciót.

7,5 cm-es (3,0”) LCD kijelző, tanácsokkal és tippekkel
A hatalmas, kiváló minőségű, nagy látószögű LCD-kijelzővel egyszerűen komponálhatja a képeket, könnyedén navigálhat a menüben és élvezetesen játszhatja le a felvételeket. A közérthető tanácsok és tippek segítségével megismerheti a fényképezőgép működését és még jobb képeket készíthet.

HD videók HDMI-csatlakozással
A különálló Videofelvétel gomb révén könnyedén készíthet kiváló minőségű HD videókat (720p) sztereó hanggal és optikai zoommal. A Dinamikus és Erőteljes képstabilizátor módoknak köszönhetően a videók akkor is elmosódásmentesek maradnak, ha mozgás közben készít felvételeket vagy az objektív nagy látószögű állását használja. A HDMI-kimeneten keresztül egyszerűen, kiváló minőségben játszhatja le a fájlokat HDTV készüléken.

Teljesen kézi vezérlés
Bontakoztassa ki kreativitását és emelje magasabb szintre a fényképezés élményét a záridő és a rekesz teljesen kézi vezérlésével. Készítsen gyönyörű közeli képeket az 1 cm-es makró üzemmóddal.

AA elemek
A fényképezőgép a tökéletes kényelem érdekében két darab, a világon bárhol beszerezhető AA méretű elemmel működik.

ár: 20 000 Ft

A hirdető elérhetősége:


Gabor

tel.: 06309407853


Budape


Lépjen kapcsolatba a hirdetővel:
Ingyen Bazár - Ingyen hirdetés feladása - Minden, ami használt és eladó!
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.