Barion Pixel

Canon 17-40 f.4 L USM

Hirdetés szerkesztése / törlése | Hirdetés kiemelése

kínálat [2020.1.15.]

Kifogástalan, nem karcos, nem penészes, tökéletesen működik, első tulajdonosa vagyok, eredeti dobozában, tartozék első-hátsó objektívsapka, gyári napellenző, gyári szütyővel. Enteriőr fotózásra használtam, ár-érték arányban nagyszerű objektív. Az eladás oka, hogy Sonyra váltottam. Budapesten megnézhető/átvehető. Igény esetén postázás is megoldható.

Leírás:
Az EF17-40mm f/4L USM objektívben egy nagyprecizitású GMo aszférikus lencse és két REPLICA aszférikus lencse található, amik csökkentik a zoomolás közben bekövetkező aberrációkat. Továbbá egy szuper UD (ultra alacsony fényszórású) üvegből készült lencse minimálisra csökkenti a kromatikus aberráció mértékét.

A 17mm gyújtótávolság kiterjeszti a nagylátószögű fotózás lehetőségeit.
A fókuszáló lencsék csoportja lehetővé teszi az akár 0,28m-re lévő témára való fókuszálást. A cirkuláris rekesznek köszönhetően a háttér még nagyobb mértékben elhomályosítható. A lencsék a környezet védelmének érdekében ólommentes üvegből készültek. Az objektív kitűnő por- és cseppállósága lehetővé teszi a kitűnő állapot fenntartását zord körülmények között is.

Felépítés: 12 lencsetag/9 csoport
Legkisebb rekesznyílás: 22
Közelpont: 0.28 m
Max nagyítás: 0.24
Szürõmenet: 77 mm
Méretek mm-ben (átmérõ/hossz): 83.5 x 96.8
Tömeg (gramm): 500
Fényellenzõ: EW-83E

ár: 135 000 Ft

A hirdető elérhetősége:


Nemes Violette

tel.: 06703802422


Budapest


Lépjen kapcsolatba a hirdetővel:


Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.