Barion Pixel
Tisztelt Vásárló! Felhívjuk figyelmét, hogy a hirdetésekben szereplő állatok adataira és egészségi állapotára vonatkozóan semmilyen felelősséget az oldal nem tud vállalni. Minden esetben alapos tájékozódást javaslunk, valamint azt, hogy mérjék fel a megvásárolni kívánt állat aktuális tartási körülményeit és egészségi állapotát. Vásárlás esetén kérjenek számlát, szerződést, valamint az állat papírjait, szükség esetén tartási engedélyhez szükséges okiratokat! Probléma felmerülése esetén forduljon a hatóságokhoz vagy az állatvédő szervezetekhez! Jelen figyelmeztetéssel hirdetési oldalunk hozzá kíván járulni az illegális állatkereskedelem és a szaporítók elleni küzdelemhez.

Brit kandúr fedez

Hirdetés szerkesztése / törlése | Hirdetés kiemelése

kínálat [2020.9.13.]

Arany Taby /Whiskas/ kandúr fedez Fiatal, 2 éves, oltott, parazitamentes, /negatív FeLV, FIV, FIP, Pkd,/ magas alomszámot örökítő(6-7),finoman,de határozottan udvarló arany-fekete tabby nagytestü kandúrral fedeztetést vállalunk. Csak benti, oltott, parazitamentes, negatív teszttel rendelkező, cicalányokat várunk! Ár: 70.000.-ft 3. Képeket kérésre szívesen küldök. Érdeklődni a [email protected] emailben lehet! Számlaképes vagyok.

ár: 70 000 Ft

A hirdető elérhetősége:


Molnár Tibor

tel.: +36307916212


Tatabánya


Lépjen kapcsolatba a hirdetővel:


Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.