Tisztelt Vásárló! Felhívjuk figyelmét, hogy a hirdetésekben szereplő állatok adataira és egészségi állapotára vonatkozóan semmilyen felelősséget az oldal nem tud vállalni. Minden esetben alapos tájékozódást javaslunk, valamint azt, hogy mérjék fel a megvásárolni kívánt állat aktuális tartási körülményeit és egészségi állapotát. Vásárlás esetén kérjenek számlát, szerződést, valamint az állat papírjait, szükség esetén tartási engedélyhez szükséges okiratokat! Probléma felmerülése esetén forduljon a hatóságokhoz vagy az állatvédő szervezetekhez! Jelen figyelmeztetéssel hirdetési oldalunk hozzá kíván járulni az illegális állatkereskedelem és a szaporítók elleni küzdelemhez.

Angol bulldog gyönyörű kicsik!

Hirdetés szerkesztése / Hirdetés törlése | Hirdetés kiemelése

kínálat [2020.3.22.]

Nagyon kedvező áron Azonnal elvihetők 8 hetet betöltött, kettőször oltott, 4-szer féregtelenített angol bulldog fajtatiszta ( törzskönyv nélküli) kiskutyusok. Szülők nagyon jó vérvonalú, egészséges, törzskönyvezett kutyák, melyek származási lapjukkal együtt megtekinthetők .
A kicsik sorszámozott oltási könyvvel, számlával, kérésre chippelve kerülnek átadásra.
Lakásban nevelkednek, így a szobatisztaságot ügyesen tanulják! Rendkívül játékosak, extra bőrösek, teljesen egészséségesek és hibátlanok.
A szállításban tudunk segíteni.
Érdeklődni telefonon lehet: 06-30-2310-007

ár: 80 000 Ft

A hirdető elérhetősége:


Zsóka

tel.: 06302310007


Tatabánya


Lépjen kapcsolatba a hirdetővel:


Ingyen Bazár - Ingyen hirdetés feladása - Minden, ami használt és eladó!
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.