Kutyasétáltatás

Rendezés:

Tisztelt Vásárló! Felhívjuk figyelmét, hogy a hirdetésekben szereplő állatok adataira és egészségi állapotára vonatkozóan semmilyen felelősséget az oldal nem tud vállalni. Minden esetben alapos tájékozódást javaslunk, valamint azt, hogy mérjék fel a megvásárolni kívánt állat aktuális tartási körülményeit és egészségi állapotát. Vásárlás esetén kérjenek számlát, szerződést, valamint az állat papírjait, szükség esetén tartási engedélyhez szükséges okiratokat! Probléma felmerülése esetén forduljon a hatóságokhoz vagy az állatvédő szervezetekhez! Jelen figyelmeztetéssel hirdetési oldalunk hozzá kíván járulni az illegális állatkereskedelem és a szaporítók elleni küzdelemhez.

Kutyasétáltatást/ megőrzést vállalok!!! - kínálat - [2020.7.10.]

1 500 Ft
Sziasztok! Egy 17 éves gimnazista lány vagyok, akinek rengeteg a szabadideje a nyár folyamán. Kutya sétáltatást, valamint megőrzést vállalok Százhalombattán, és Budapesten (1,2,5,6,7,8,9, 10,11,12,13,14 kerületekben). Akár nyaralás...
Százhalombatta, Budapest | 54 megtekintés

 


Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.